Dita botërore e dhurimit të gjakut/ Pogradec, mbetet i ulët numri i dhurimeve vullnetare

Banka e gjakut pranë Spitalit Bashkiak të Pogradecit prej kohësh përballet me uljen e numrit të dhuruesve vullnetarë të gjakut. Edhe pse nuk ka p...

Hapet Info Point në Pogradec/ Zyra në shërbim të turistëve të huaj të cilët pritet të jenë të shumtë

Tashmë edhe Pogradeci ka zyrën e informacionit për turistët. Info Point do të ofrojë informacione për destinacionet turistike, atraksonet, njësit...

Pogradeci gati për sezonin turistik/ Një sërë aktivitetesh kulturore, artistike dhe sportive gjatë v...

Këtë fundjavë Pogradeci do të çelë sezonin turistik veror. Kjo ditë festive do të shoqërohet me një program të pasur ku do të ndërthuren një sërë...

Festivali i Teatrit të Kukullave “Xinxifilo”/ Mbyllet me sukses edicioni i 18-të i këtij festivali

Është mbyllur me sukses Festivali i Teatrit të Kukullave “Xinxifilo” në qytetin e Pogradecit i cili këtë vit vinte në edicionin e tij të 18-të. P...

Mozaiku “Iliria” në Pogradec/ Përfaqëson historinë 2500 vjeçare ilire në Selcën e Poshtme

Piktori i njohur pogradecar Anastas Kostandini ka realizuar në fasadën qendrore të bashkisë së Pogradecit një mozaik të cilin e ka titulluar “Ili...

Nis “Xinxifilo” i Kutelit/ Në Pogradec edicioni i 18-të i teatrit të kukullave

Për të 18-in vit radhazi Pogradeci zhvillon Festivalin e Kukullave “Xinxifilo”. Një festival kukullash u cili ka në qendër fëmijët me...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura