“Festa e Maturantëve”/ Të rinjtë e bashkisë së Devollit vijojnë traditën e festimit në shesh

Maturantët e Devollit vijojnë traditën e festimit të ngjarjes më të madhe të formimit të tyre arsimor, me paradën dhe performancën e tyre në pedo...

Nis korrja e grurit/ Fermerët e fushës së Maliqit thonë se prodhimi këtë vit është i pakët

Prej disa ditësh në fushën e Maliqit ka filluar korrja e grurit. Kushtet klimatike për këtë vit nuk kanë qënë në favor të kësaj kulture, gjë që e...

“Maliqi Rrëfen Trashëgiminë Kulturore”/ Mbyllet me sukses ekspozita 3-ditore e çelur në Maliq

Është mbyllur me sukses ekspozita 3-ditore “Maliq rrëfen trashëgiminë kulturore” që kishte për qëllim të sillte në vëmendje vlerat e shumta arkeo...

Inaugurohet “Inkubatori i Zahireve”/ “Duarartat e Leskovikut” do të prodhojnë produkte vendase për t...

Prodhimet tradicionale të krahinës së Leskovikut do të dalin në tregun vendas dhe atë rajonal me markën e tyre “Duarartat e Leskovikut”. Amvisat ...

Bletërritësit e rinj/ Nënshkruhet projekti “Nxitja e të rinjve në bujqësi dhe mbështetja e bletarisë...

30 të rinj nga Qarku Korçë janë përzgjedhur për të qenë pjesë e projektit “Nxitja e të rinjve në bujqësi dhe mbështetja e bletarisë moderne në Qa...

Rezidenca e parë Ndërkombëtare e Artistëve/ Artisti francez François Cayol zhvillon workshop-in e pa...

Krijohet në Korçë Rezidenca e parë Ndërkombëtare e Artistëve në Shqipëri. Poli Artistik Korçë në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës dhe Inovacioni...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura