• Maliq

Ndërhyrje në fshatin Klocë/ Po kryhet rehabilitimi i kanalizimeve të ujrave të zeza në fshatin Klocë

Bashkia e Maliqit ka filluar nderhyrjen për Rehabilitimin e Kanalizimeve të Ujrave të Zeza, një financim ky i Bashkisë Maliq dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit. Kjo ndërhyrje ishte e nevojshme pasi edhe shtrirja kodrinore e fshatit veshtirësonte derdhjen e ujrave të zeza . Një gjë e tillë na bëhet me dije nga Kryetari i fshatit klocë.

Nga ana tjeter banorët shprehen te kënaqur nga ky investim dhe theksojne se ishte i domosdoshën për fshatin e tyre.

Fshati Kloce ndodhet reth 4 kilometra larg nga qyteti i Maliqit. Nga ky investim përfitojnë rreth 600 banore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *