Investime në fshatin Vloçisht/ Bashkia Maliq ndërhyn në sistemimin e rrjetit të kanalizimeve të ujër...

Bashkia e Maliqit po punon për sistemimin e rrjetit të kanalizimeve të ujërave të përdorura në fshatin Vloçisht. Ndërhyrja që po kryhet në lagjen...

Makineri të reja bujqësore në Maliq/ Fermerët sigurojnë makineri lidhëse për bazën ushqimore për të ...

Fermerët e fushës së Maliqit kanë siguruar dy makineri që kryejnë procesin e lidhjes së bazës ushqimore dhe izolimin e saj në mënyrë që të ruhet ...

Kositja e parë e jonxhës/ Në bashkinë Maliq kjo kulturë ze një sipërfaqe prej rreth 2800 HA  

Fermerët e fushës së Maliqit kanë kryer kositjen e parë të jonxhës, një ndër kulturat kryesore në këtë zonë. Drejtor i Bujqësisë dhe Mbrojtjes së...

Panair nga nxënësit e Vloçishtit/ Aktiviteti në kuadër të programit “Shkolla: Qëndër Komunitare, Art...

Shkolla 9-vjeçare “3 dëshmorët” Vloçisht organizoi një aktivitet në kuadër të programit “Shkolla Qëndër Komunitare Art dhe Zeje”. Në fokus të kët...

Programi “Art, Zeje, Sport”/ Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Muharrem Veizi” në Libonik çelin panarin

Shkolla 9-Vjeçare “Muharrem Veizi” Libonik ka organizuar panairin “Art, Zeje, Sport” në kuadër të programit të Ministrisë Arsimit dhe Sportit&nbs...

Çifti i të moshuarve të palodhur nga puna/ Të moshuarit e fshatit Klocë, puna dhe dashuria për njëri...

Këto pamje i dhurojnë fshatit të tyre çdo mëngjes, çifti i të moshuarve nga fshati Klocë. Shyqyri Dulillari lindur dhe rritur në këtë fshat, ka m...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura