• Maliq

Qëndra Komunitare Maliq / Prej vitit 2020 kjo qendër është një ndihmë e madhe për komunitetin

Kjo qëndër ka për qëllim ofrimin e sherbimeve cilësore për fëmijet me aftesi ndyshe në rastin kur këto shërbime nuk mund të realizohen nga familjarët e tyre.

Qëndra ofron shërbime psiko-sociale për të ndihmuar dhe mbështetur fëmijët me aftësi ndryshe dhe familjet e tyre me qëllim rehabilitimin, edukimin dhe rritjen e autonomisë për integrimin e tyre në shoqëri

Prindërit e fëmijëve shprehen të kënaqur për këtë sherbimin e ofruar..

Ngritja e kësaj Qëndre u mundësua nga Bashkia Maliq dhe UNDP përmes programit të përbashkët të kombeve të bashkuara “Askush të Mos Mbtetet Pas “

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *