Simpoziumi Ndërkombëtar i Artit/ Çelet në Ersekë ekpozita me punimet e artistëve shqiptarë e të huaj

Më shumë se 20 piktorë shqiptarë e të huaj janë bërë bashkë në një simpozium arti për të sjellë në telajo pranverën e një prej krahinave më të nj...

Mungesa e mjekëve në Leskovik/ Banorët të detyruar të udhëtojnë drejt Ersekës dhe Korçës për të marr...

3000 banorë të njësisë administrative Leskovik në bashkinë e Kolonjës vuajnë mungesën e mjekëve. Momentalisht qendra shëndetësore e qytetit të Le...

Meta në rrugën Korçë – Ersekë/ Meta: Korrupsioni, prioritet i qeverisë

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka parë nga afër rrugën Korçë Ersekë e cila pak ditë më parë ka pësuar edhe një tjetër shembje. Sipas tij ...

Dita e Verës në Kolonjë / Qytetarët mblidhen në shesh për të festuar sipas traditës

Edhe këtë vit bashkia e Kolonjës ka organizuar festën e ditës së verës. Mes ushqimeve tradicionale, veshjeve karakteristike, zjarreve dhe valleve...

Rikonstruksioni i rrugës Ersekë – Leskovik/ Rruga që premton turistë, shtohen kapacitetet akom...

Rikonstruksioni i rrugës Ersekë – Leskovik pritet të sjellë një tjetër zhvillim të zonës. Për operatorët turistikë ky investim ka lehtësuar...

Restaurohet kisha e “Shën Mërisë” në Barmash/ Monument Kulture i Kategorisë së Parë, ndërtuar në she...

Kanë përfunduar punimet për restaurimin e kishës së “Shën Mërisë” në Barmash të Kolonjës, Monument Kulture i Kategorisë së Parë. Kisha gjatë vite...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura