Ndërhyrje në disa rrugë në Devoll, 4 fshatra dhe disa lagje në Bilisht pjesë e projektit

Po shkon drejt përfundimit projekti i bashkisë së Devollit për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në disa lagje të qytetit si dhe në disa fsh...

Inaugurohet “Stacioni Turistik Devoll”/ “Info Point” për promovimin e atraksioneve që ka zona e Devo...

Është inauguruar në qytetin e Bilishtit i pari “Stacion Turistik” për zonën e Devollit, i cili do të shërbejë si pikë takimi për turistët që do t...

Piktura murale në shkollë/ Nxënësit pikturojnë palestrën e shkollës 9-vjeçare “Ethem Zhgaba”

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Ethem Zhgaba” në fshatin Vranisht të Devollit janë duke zbukuar mjedisin e palestrës. Me ndihmën edhe të prindërve...

Roli i punonjësit social/ Një ndihmë për fëmijët me aftësi ndryshe në bashkinë Devoll

Një ndër shërbimet e ofruara tek qendra shumëfunksionale komunitare në bashkinë e Devollit është dhe ai i punonjësit social i cili zhvillon terap...

Asfaltohet rruga në Progër/ Një rrugë e amortizuar që vështirësonte kalimin në këtë fshat

Rruga në hyrje të fshatit Progër në bashkinë Devoll është asfaltuar. Kjo rrugë ishte tepër problematike pasi me kalimin e kohës ishte amortizuar ...

Basha në Devoll/ Kryetari i PD pjesë e kuvendit zgjedhor të degës

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha mori pjesë në kuvendin zgjedhor të degës së Devollit, prej nga u shpreh se në këtë parti prej 2 vite...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura