• Pogradec

Të rinjtë dhe arti. Bisedime për projekte të ndryshme me në fokus rininë

Në kuadër të Ditës Botërore të Artit, Zyra Rinore pranë Bashkisë Pogradec organizoi një tryezë diskutimi ku e ftuar pëballë të rinjve që merren me art, ishte Znj. Ana Verushi Kryetare e Këshillit të Qarkut Korçë. Zonja Verushi teksa iu shpjegoi të rinjve funksionet e Këshillit të Qarkut, i ftoi ata që idetë apo projektet e tyre ti aplikojnë pranë këtij këshilli nëpërmjet Bashkisë Pogradec në mënyrë  që të shikohet mundësia për financimin e tyre.

Bashkëbisedimi mes znj Verushi dhe të rinjve solli edhe ide të reja mbi mënyrën e realizimit të aktiviteteve. Ndërsa i konkludua që takimet e radhës do të jenë pikërisht me aktivitetet që do të financohen nga Këshilli dhe Bashkia.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *