• Lajme kombëtare

Tatimet njoftojnë: Librat e shitjes dhe blerjes nga muaji mars në format excel nëpërmjet e-filing

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton se duke filluar nga muaji mars 2023 librat e shitjes dhe blerjes nuk do të ngarkohen më manualisht, por në format excel nëpërmjet e-filing. 

Ky zhvillim i ri mundëson transferimin e të dhënave te librave automatikisht në E-filing në Portalin Selfcare, nga data 1-10 të muajit pasardhës.

Sipas njoftimit librat e shitjes dhe blerjes që nuk te mbyllen nga tatimpaguesit deri në datën 10 të çdo muaji, do të dorëzohen automatikisht nga sistemi në datë 11.

Për informacionet e mëtejshme ndiqni linkun e mëposhtëm.

https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1754/njoftim-per-tatimpaguesit-e-tatimit-mbi-vleren-e-shtuar-transferimi-automatik-i-librave-t-shitjes-dhe-blerjes-nga-portali-selfcare-drejt-e-filing

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *