• Korça

Takim me korçarë në Selanik. Filo: “Mbështetja juaj e rëndësishme për Korçën”

Turi i takimeve të PS dhe kandidatit të saj në kuadër të zgjedheve vendore të 14 majit vijoi nga Selaniku. Në një takim me emigrantë korçarë që jetojnë e punojnë atje, kryebashkiaku i Korçës Sotiraq Filo, bëri paralelizmin e krijimit të kushteve për të rinjtë që gjejnë në Korçë të njëjtat programe studimi në teknoligji njësoj si në Selanik.

Më tej ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi theksoi se në Selanik është një takim i rëndësishëm i fushatës për vetë faktin se korçarët që punojnë e jetojnë në Selanik kanë një kontribut jot ë vogël në shndërimin e Korçës. Sipas Peleshit, e rëndësishme është që mbështetja e emigrantëve të jetë po aq e madhe, për ta mbajtur Korçën të parën.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *