Pranvera rikthen alergjitë tek fëmijët. Muaji mars ka shënuar rritje të numrit të vizitave tek mjekët pediatër

Me ardhjen e pranverës virozat nisin t’ia lënë vendin alergjive. Gjatë muajit mars është shënuar një rritje e numrit të vizitave tek mjekët pediatër ku fëmijët paraqiten me shenjat klasike si tështima apo acarim i syve. Mjeku pediatër Ervin Xheka, thotë se prindërit fillimisht duhet të bëjnë dallimin mes infeksioneve respiratore dhe alergjive dhe në … Continued