Hidhet shorti/ 36 drejtuesit e parë të Policisë që do i nënshtrohen vetingut

Ka nisur procesi i vettingut në Policinë e Shtetit, ku Agjencia e Mbikëqyrjes Policore ka zhvilluar procedurën e hedhjes së shortit  për vlerësimin e punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe AMP-së. Të pranishëm gjatë hedhjes së shortit ishin edhe ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, kreu i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku, kreu … Continued