Rama në sy të Borrell e Varhelyi: Nuk heqim dorë nga aministia fiskale, në monitorim legalizimi i kanibisit

“Pasaportat e arta”, aministia fiskale dhe legalizimi i kanabisit mjekësor por dhe reforma në drejtësi duket se kanë qenë tre çëshjet të cilat janë diskutuar sot në mbledhjen e së dymbëdhjetë midis BE-së dhe Shqipërisë për Këshillin e Stabilizimit dhe Asociimit. Në konferencën e përbashkët për median me përfaqësuesin e lartë të Bashkimit Evropian për … Continued