Festa e Pashkës. Urimet për Pashkën Katolike

Pashka është festa më e rëndësishme e besimtarëve Katolikë që lidhet me ringjalljen e Krishtit dhe përcjell mesazhin e paqes. Në një ditë të shenjtë si kjo për besimtarët katolikë në Korçë, nuk kanë munguar urimet e përfaqësuesve të besimeve fetare, pushtetit lokal, institucioneve të ndryshme si dhe partive politike, të cilët kanë zhvilluar këtë … Continued