Turizmi në Shqipëri, potenciali që ofron vendi ynë në përballjen botërore të sektorit

Shqipëria ka një potencial të konsiderueshëm, të pashfrytëzuar të zhvillimit të turizmit. Avantazhet dhe asetet e saj turistike përfshijnë një pozicion të favorshëm gjeografik, afër Evropës, me produkte dhe vende të ndryshme, në një zonë relativisht të vogël. Atraksionet e Shqipërisë përfshijnë aksesin në tre vende historike dhe kulturore të UNESCO-s, kishat, manastiret dhe xhamitë, … Continued