Bimët nuk janë të heshtura, ato nxjerrin tinguj

Sipas regjistrimeve të bëra në një studim të ri, bimët nxjerrin tinguj që janë të pakapshëm për veshin e njeriut dhe ato bëjnë më shumë tinguj kur janë të etur ose nën lloje të tjera stresi. Hulumtimi trondit atë që shumica e botanistëve mendonin se dinin për mbretërinë e bimëve, e cila ishte konsideruar kryesisht … Continued