Të rinjtë dhe arti. Bisedime për projekte të ndryshme me në fokus rininë

Në kuadër të Ditës Botërore të Artit, Zyra Rinore pranë Bashkisë Pogradec organizoi një tryezë diskutimi ku e ftuar pëballë të rinjve që merren me art, ishte Znj. Ana Verushi Kryetare e Këshillit të Qarkut Korçë. Zonja Verushi teksa iu shpjegoi të rinjve funksionet e Këshillit të Qarkut, i ftoi ata që idetë apo projektet … Continued