Konferenca e III-të studentore. “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”

Këtë të premte zhvilloi punimet Konferenca e III-të Studentore, me temë: “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes” e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë në Universitetin “Fan Stiljan Noli” në Korçë dhe Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike në Albanian University. Dekanet e dy fakulteteve organizatorë, kanë vënë theksin në rëndësinë … Continued