Orientimi i nxënësve në karrierë. Shkolla “Isuf Gjata” në vijim të fushatës “Informojmë çdo nxënës”

Shkolla e mesme teknike ekonomike “Isuf Gjata” në Korçë, në vazhdim të fushatës “Informojmë çdo nxënës”, me qëllim afrimin e tyre drejt arsimit profesional, ka mirëpritur këtë të enjte nxënësit e klasës së 9-të të shkollës së fshatit Belorta. Gjatë kësaj vizite nxënësit janë njohur me drejtimet e studimit që kjo shkollë ofron si dhe … Continued