Rrjedhja e dokumenteve amerikane, Egjipti planifikonte furnizimin e Rusisë me 40,000 raketa

“Egjipti planifikonte fshehurazi të furnizonte Rusinë me 40,000 raketa”. Kështu thuhet në një pjesë të dokumenteve sekrete amerikane të zbuluara në shkurt dhe mars në Discord, një aplikacion chat-i i njohur. Në këto dokumente, të publikuara nga The Washington Post, përmblidhen bisedat e supozuara mes presidentit egjiptian Abdel Fattah El-Sisi dhe zyrtarëve të lartë ushtarakë egjiptianë, ndërsa … Continued