Policia Rrugore Korçë. Kontrolle intensive në të gjitha akset rrugore të qarkut, për parandalimin e aksidenteve

Policia Rrugore Korçë vijon kontrollet intensive në të gjitha akset rrugore të qarkut, për parandalimin e aksidenteve dhe për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore. Nga ana e këtij sektori vijon monitorimi i akseve rrugore, për të shmangur përfshirjen e përdoruesve të rrugës, në ngjarje rrugore. Burime nga Drejtoria Vendore e Policisë Korçë, bëjnë me … Continued