Kapshtica në ditën e pashkës. Fluks mjetesh në tokën neutral

Për të shmangur fluksin dhe krijimin e radhëve gjatë mesditës drejtuesit e pikës së kalimit kufitar të Kapshticës kanë pasur një takim disaminutësh me homologët grekë ku kanë kërkuar shtimin edhe të një sporteli tjetër për përpunim më të shpejtë të dokumentacionit dhe shmangien e rradhëve të gjata të pritjes në tokën neutrale. Të njëjtat … Continued