Qytetet ‘më të mira’ në botë për transportin publik

Bota jonë dominohet gjithnjë e më shumë nga qytete që rriten nga dita në ditë, dhe gjithnjë e më shumë prej nesh po kuptojnë se trafiku i makinave është stresues për qytetet tona dhe planetin. Në këtë kontekst, trenat, autobusët dhe tramvajet janë heronjtë e qytetareve që fjalë për fjalë mund të “shpëtojnë” botën nga … Continued