Taksa e re e pronës, zbatimi prashikohet të nisë në 2026-ën

Qeveria shqiptare ka nisur procesin e konsultimit për të rishikuar taksën e pronës. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj tha të martën se ende nuk ka një draft të finalizuar, synohet që vlerësimi i pasurive të bëhet me çmimin e tregut. “Kemi një produkt të hartuar në bashkëpunim me Ambasadën suedeze. Jemi ende në … Continued