Dita botërore e poezisë. Takim i klubit të shkrimtarëve “Bota e Re”

Klubi i shkrimtarëve “Bota e Re” ka mbajtur një takim në ditën botërore të poezisë. Caktimi i një dite të tillë është bërë  me qëllim për t’i kthyer kësaj gjinie të letërsisë funksionin e saj të parë, traditën gojore. Poezia nuk njeh moshë dhe i adresohet ekzistencës së njeriut dhe di të kumbojë për t’u … Continued