Filmohet në Japoni peshku që noton në ujërat më të thella të oqeanit

Shkencëtarët kanë filmuar një peshk duke notuar në një thellësi të jashtëzakonshme në oqean, duke e bërë, vëzhgimin më të thellë të kësaj natyre që është bërë ndonjëherë. Ky lloj peshku është i gjinisë Pseudoliparis dhe u filmua duke notuar në 8,336 m në thellësi. Ai u filmua nga një vëzhgim autonom i hedhur në … Continued