Platforma e raportimit financiar për partitë, Celibashi: Siguron mbikëqyrje! Hohmann: Ku ka transparencë, s’ka korrupsion

Platforma elektornike për raportimin financiar nuk zgjidh një herë e mirë problematikat që lidhen me financimin e partive politike dhe fushatave zgjedhore, por siguron mikëqyrje efikase. Kështu deklaroi kreu i KQZ-së, Ilirjan Celibashi gjatë prezantimit të kësaj platforme, ku e pranishme ishte edhe ambasadorja e BE, Christiane Hohmann. Celibashi u shpreh se kjo platformë siguron … Continued