“Sot një fidan nesër një pyll”. Nismë qytetare për të shtuar gjelbërimin në territorin e Bashkisë Korçë

Qytetarët korçarë kërkojnë të rikthejnë pyllëzimin në Parkun Kombëtar “Bredhi i Drenovës” si dhe atë në kodrat e qytetit. Ka mjaftuar thirrja “Sot një fidan, nesër një pyll” e shoqatës turistiko-mjedisore “Korça Alpin” që reagimi i qytetarëve korçarë, përfshi edhe ata që jetojnë jashtë vendit të jetë i menjëhershëm, duke kontribuar kështu me blerjen e … Continued