Parisi voton për të ndaluar përdorimin e skuterëve elektrik

Parisienët kanë votuar për të ndaluar përdorimin e skuterëve elektrikë në qytet. Pothuajse 90% e votave favorizuan ndalimin e këtyre pajisjeve me bateri.  Referendumi u thirr si përgjigje ndaj një numri në rritje të njerëzve të plagosur dhe vrarë nga e-skuter në kryeqytetin francez. Nga 1.38 milionë njerëz në regjistrin zgjedhor të qytetit, pak më … Continued