Rritja e pagës minimale/ Edhe 2 ditë afat për përfitimin e kompensimit financiar

Ka edhe dy ditë kohë për të aplikuar për përfitimin e kompensimit financiar për efekt të rritjes së pagës minimale, për të gjithë ata të punësuar që paguhen me pagë minimale. Qeveria shqiptare ka vendosur përdorimin e fondit të kontingjencës për kompensimin financiar të rritjes së kontributeve të sigurimeve shoqërore dhe shëndetësore, për çdo të … Continued