Sonte nata e Kadrit/ Domethënia e kësaj nate të shenjtë

Muaji i Ramazanit futet në javën e tij të fundit por edhe më të rëndësishmen në aspektin fetar, ku gjithmonë 10 ditshi i fundit ka edhe rëndësinë më të madhe dhe vëmendjen më të madhe të besimtarëve. Sot në mbrëmje (e hënë mbrëma) është nata e Kadrit dhe sipas fesë islame, agjërimi dhe bërja e … Continued