Sauditët, gati ofertën “faraonike” për Mourinho-n

Ka lojtarë të superpaguar por mund të ketë edhe trajnerë milionerë. Arabia Saudite nuk di të ndalet pasi kërkon me ç’do kusht të përmirë sojë imazhin në nivel ndërkombëtar por të hedhur një hap të madh edhe në garën për të organizuar Kupën e Botës 2030 bashkë me Greqinë dhe Egjiptin. Për të realizuar këtë … Continued