Ekonomia e Shqipërisë, Moody’s afirmon nivelin B1 me dukje të qendrueshme

Shqipëria do të vazhdojë të ruajë performancën ekonomike financiare të vlerësimit B1. Agjencia e vlerësimit Moodys ka publikuar faktorët e e kësa performnace bashkë me parashikimin e qëndrueshmërisë. Shërbimi i Moody’s ka pohuar vlerësimin afatgjatë të Shqipërisë për emetuesit në monedhë të huaj dhe vendase dhe vlerësimin B1 të borxhit të pasigurt të lartë në … Continued