Shfaqja “Kopraci” nga të rinjtë. Nxënësit e shkollës “Fuat Babani” ngjitin në skenë kryeveprën e Molierit

“Kopraci”, kryevepra e Molierit, një prej dramaturgëve më të rëndësishëm të skenës teatrore botërore, është vënë në skenën e teatrit “Andon Zako Çajupi” të Korçës. Këtë herë kanë qënë nxënësit e shkollës së mesme “Fuat Babani” në Bilisht, të cilët me mbështetjen e mesueses Blerina Bejleri dhe nëndrejtoreshës Aurela Cane, kanë sjellë këtë komedi me … Continued