Qeveria kompenson rritjen e pagës minimale, ja kush përfiton dhe sa

Rritja e pagës minimale në datën 1 prill i ka vënë në vështirësi disa subjekte, por ato do të kompensohen. Kjo do të thotë se në financat e tyre do të arkëtohen paratë e taksapaguesve të tjerë, për të siguruar vazhdimësinë e biznesit. Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka treguar skemën se si do të … Continued