Operacioni policor “Midnight 7”. Vihen në pranga 4 shtetas

Finalizohet operacionin policor i koduar “Midnight 7”, si rezultat i së cilit janë vënë nën pranga 2 shtetas që transportonin kundrejt fitimit, me 2 automjete, 4 emigrantë të paligjshëm dhe nuk iu bindën urdhrit të punonjësve të Policisë për të ndaluar. Në pranga kanë rënë edhe 2 shtetas të tjerë, të cilët kontrollonin rrugën, me … Continued