Gega apo Topçiu, kush e fiton Bashkinë e Maliqit?

Zgjedhjet e 14 majit, do të jenë zgjedhjet e radhës vendore ku banorët e qarkut të Korcës do të zgjedhin drejtuesit administrative të bashkive për të zgjidhur problematikat e tyre. Normalisht që në këto zgjedhje do të votohet si për kryetarët e bashkive ashtu edhe për antarët e këshillave badhkiak, që do të thotë se … Continued

“Art, Zeje dhe Sport”. Programi që bëri bashkë nxënësit e gjashtë shkollave të bashkisë Maliq

Art Zeje e Sport, një program i ministrisë së Arsimit është zhvilluar nga Zyra artsimore e Maliqit. Një aktivitet ku mernin pjesë gjashtë shkolla të bashkisë maliq, nën moton “Zhvillojmë talentin, ushqejmë pasionin, ndjekim ëndrrën”. Një organizim ky që për drejtoren e zyrës arsimore Maliq, Gentiana Drabo  falë një pune të filluar prej muajit janar, … Continued