Situata në pikat kufitare. Në Kapshticë e Qafë Thanë lëvizje të pakta

Në prag të festës së Pashkës katolike, në pikat kufitare të qarkut të Korçës janë evidentuar lëvizje normale të udhëtarëve, pa krijuar fluks të lartë dhe radhë. Sipas burimeve zyrtare nga Drejtoria e Kufirit dhe Migracionit në Korçë gjatë 24 orëve të fundit në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës kanë hyrë 1754 shtetas shqiptarë … Continued