Urdhri i Mjekut, konferencë shkencore. Nderohen me certifikata mirënjohjeje 16 mjekë të qarkut Korçë

“Qasjet më të fundit në menaxhimin e patologjive kronike” ka qënë tema e një konference shkencore të organizuar nga Urdhri i Mjekut qarku Korçë ku merrnin pjesë mjekë, infermierë e farmacistë. Në të kanë referuar mjekë specialistë rreth patologjive të ndryshme. Kjo konferencë është zhvilluar në kuadër të aktiviteteve që organizon çdo vit Urdhri i … Continued

Konferenca e III-të studentore. “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes”

Këtë të premte zhvilloi punimet Konferenca e III-të Studentore, me temë: “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes” e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë në Universitetin “Fan Stiljan Noli” në Korçë dhe Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike në Albanian University. Dekanet e dy fakulteteve organizatorë, kanë vënë theksin në rëndësinë … Continued