Koncert i kuartetit “I.L.A. 74”. Instrumentistët sjellin një repertor të larmishëm me muzikë klasike

Instrumentistët e mirënjohur Zeqir Sulkuqi, Vangjush Papadhimitri, Ilo Kanani e Kostika Tanto kanë sjellë një mbrëmje të këndshme muzikore këtë fundjavë në Korçë. Kuarteti “I.L.A. 74” i krijuar me ndihmën e profesorit të madh Ymer Skënderi, kur artistët ishin vetëm 29 vjeç, kërkoi pak kohë deri në konsolidimin e formacionit dhe tashmë, ata ritakohen pas … Continued