Ndryshon Kodi Rrugor, synohet ulja e numrit të aksidenteve

Parlamenti miratoi të enjten (16 mars) ndryshimet në Kodin Rrugor në Republikën e Shqipërisë, me synimin për të ulur numrin e aksidenteve automobilistike që kanë shqetësuar opinionin kohët e fundit. Mes debatesh në Kuvend, ndryshimet u miratuan me 101 vota pro, ndërsa 1 votë ishte abstenim dhe 6 kundër. Kodi i ri parashikon heqjen e … Continued