Mblidhet Këshilli Bashkiak Korçë. Projekti “Korça Riciklon” do të shtrihet edhe në 3 lagje të tjera të qytetit

Është zhvilluar këtë të enjte mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak Korçë, ku janë diskutuar dhe miratuar projektvendimet e rendit të ditës. Ndër të tjera është miratuar vendimi për dhënien e ndihmës ekonomike nga 6% e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike dhe nga fondi i buxhetit vendor për muajin shkurt të këtij vitit. Gjithashtu … Continued