Kërkimi shkencor. Thirrje për bashkëpunimin universitet – biznes

Shpallet thirrja e parë për projekte bashkëpunimi Universitet-Biznes për kërkimin shkencor. Kjo thirrje është bërë publike nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi e cila permes rrjeteve sociale lajmeroi se aplikimet janë tashmë të hapura për kërkimin shkencor, dedikuar bashkëpunimit universitet – biznes. Sipas ministres Kushi bashkëpunimi universitet-biznes në aktivitete të kërkimit shkencor është … Continued