Ata që pinë kafe bëjnë më shumë aktivitet, por edhe më pak gjumë

Kafeja është një nga pijet më të konsumuara në mbarë botën dhe shpesh flitet për përfitimet dhe të metat e saj. Gjetjet e reja u botuan në The New England Journal of Medicine, duke sugjeruar të mirat dhe të këqijat e kafesë. Pirja e më shumë se një filxhan në ditë rezultoi në një incidencë rreth … Continued