Festivali i Sipërmarrjes vjen në Korçë. 23 kompani nxënësish paraqesin produktet

Panairi rajonal i kompanive të nxënësve Junior Achievement of Albania është çelur në zonën këmbësore të qytetit të Korçës, duke prezantuar punime dhe ide të ndryshme të cilat janë të nevojshme në jetën e përditshme. Këtë vit ky organizim ka marrë emrin Festivali i Sipërmarrjes dhe përbehet nga 23 kompani nxënësish. Blerina Guga, drejtoresha ekzekutive … Continued