Rotari në Janinë. Rotarianët e Korça West vizitë në klubi i Janinës

Përfaqësues të klubit Rotari Korça West, kanë zhvilluar një vizitë zyrtare në klubin homolog të Janinës. Vizita është zhvilluar në kuadër të 50-vjetorit të këtij klubi, me qëllim shkëmbimin e eksperiencave dhe ndërtimit të marrëdhënieve dhe urave të bashkëpunimit mes palëve. Për presidentin Maksim Fejzulla, kjo vizitë me rastin e 50-vjetorit të klubit shërben si … Continued