Pashkët Ortodokse në Korçë. Nisin rezervimet për fundjavën

Festa e pashkës Ortodokse kremtohet masivisht në qytetin e Korçës, duke bërë që në fundjavë, ky qytet të popullohet edhe nga vizitorë prej qyteteve të tjera të Shqipërisë e jo vetëm. Janë disa arsye që zgjedhin Korçën si destinacionin e preferuar, si mikpritja e ngrohtë, peisazhi që ofron dhe bukuritë natyrore e kulturore duke përfshirë … Continued