Dita Botërore e Hemofilisë/ Fushatë sensibilizuese për ndërgjegjësimin e qytetarëve të Korçës

Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Korçë ka zhvilluar një aktivitet sensibilizues për komunitetin në kuadër të Ditës Botërore të Hemofilisë, e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e qytetarëve për hemofilinë dhe çrregullime të tjera të gjakut, ditë që gjithashtu shërben për të tërhequr sa më shumë dhurues vullnetarë të gjakut. Gjatë këtij aktiviteti është ofruar … Continued