“Paralizohet” Gjermania, transporti ajror, rrugor dhe hekurudhor në grevë

Aeroportet, portet, hekurudhat, autobusët dhe linjat e metrosë në Gjermani, do të fiken këtë të hënë, duke “paralizuar” vendin, raporton The Guardian. Dy prej sindikatave më të mëdha në Gjermani, Verdi dhe EVG, do të zhvillojnë një grevë për të nxitur rritjen e pagave përballë inflacionit të shpejtë. Për të parandaluar boshllëqet e furnizimit, ministri i … Continued