Mbi 2 mijë gra çojnë Zvicrën para Gjykatës Europiane

Më shumë se 2 mijë gra po e detyrojnë qeverinë zviceriane të përballet me Gjykatën Europiane të të Drejtave të Njeriut duke pretenduar se politika e kësaj të fundit mbi ndryshimet klimatike po kërcënonte jetët dhe shëndetin e tyre. Kjo është hera e parë që Gjykata Europiane do të dëgjojë një çështje për ndikimin e … Continued